Angelplace On Earth

Soul Realignment, Reiki Healing, Änglakorts Läsningar, Andlig Coaching

Torsdag 3 maj: “Uppluckringen” – The Loosening Up …with Special Guest: Medium Lottie Wahlin!

Häng med radiovärdar Sue Schumacher och Anne Anoulla‘s när de välkomnar sin speciella gäst medium Lottie Wahlin! …Författare av boken: “Uppluckringen” — “The Loosening Up”! …plus de tar dina samtal för frågor och mini-readings fom du ringer in, LIVE On-Air!

3 maj 2018

 

Lyssna på reprisen


Lite om Lottie Wahlin
Hon är ett medium, lärare, författare & social scientist. Hennes senaste bok är “Uppluckringen” på svenska, publicerades i mars i Sverige. Boken är den första delen i en romanserie om en andlig kvinna i Stockholm och hennes liv. En verkligt spännande bok. Boken planeras att översättas till engelska och franska senare och en fri översättning av titeln till engelska är “The Loosening up”. Lottie har arbetat som ett medium i många år och är lärare och rektor på en skola i Stockholm “Academy for Inner Potential” för studenter som lär sig mediumskap, andlig utveckling, psykologi och andlighet m.m. Hennes personliga websida är www.lottiewahlin.se och  skolans websida är www.akademin.net.

Connect with Lottie Wahlin

Lottie signerar sin bok den 5 maj på Vattumannens bokhandel i Stockholm. Läs mer om eventet här https://www.facebook.com/events/176784959646293/

27 apr 2018