Angelplace On Earth

Soul Realignment, Reiki Healing, Änglakorts Läsningar, Andlig Coaching

Soul Realignment Readings

Soul Realignment konsultationer är djupa, kraftfulla läsningar som hjälper dig att förstå din själs gudomliga natur, varför du upplever saker i livet på det sätt du gör, hur du kan återkoppla till ditt sanna väsen, hur du kan uttrycka din själ och börja göra de förändringar i livet som du längtar efter.

Läs mer om mig som en Advanced Soul Realignment Practitioner

Jag behöver ditt/din 


Soul Realignment Läsningar


Själsprofil, Soul Realignment, Property Realignment, basic läsning

Konsultationen inkluderar:
• Mitt förberedande arbete med din Själsprofil, Soul Realignment och Property Realignment
• Jag öppnar dörren energimässigt för att underlätta processen för dig
• 1 x 60 min konsultation via Skype eller messenger där jag presenterar mina fynd för dig och vi diskuterar läsningen
• Email med fullständig läsning
• Jag rensar energimässigt de saker som dyker upp i läsningen 

Du får din läsning skickad till dig med e-post så fort den är klar. Det tar 5 dagar eller mindre för mig att göra klart din läsning och vi bokar in en konsultation via Skype eller messenger (eller annat forum du har tillgång till) så att vi kan prata igenom läsningen. 


Själsprofil, Soul Realignment, Property Realignment, basic läsning, 30 dagar program

Konsultationen inkluderar:
• Mitt förberedande arbete med din Själsprofil, Soul Realignment och Property Realignment
• Jag öppnar dörren energimässigt för att underlätta processen för dig
• 3  x 60 min konsultation via Skype eller messenger där jag presenterar mina fynd för dig, vi diskuterar läsningen och jag guidar och coachar dig genom händelser som uppstår i samband med den energimässiga processen.  
• Email med fullständig läsning
• Jag rensar energimässigt de saker som dyker upp i läsningen 
• Email två ggr/vecka med den energimässiga statusen 
• Andlig guidning och andlig coaching via email under 30 dagars perioden 
• Reiki distans healing 2-3 ggr/vecka under 30 dagars perioden

Du får din läsning skickad till dig efter 5 dagar. Det här arbetet är kombinerat med healing och andra energi arbeten och vi kommer att arbeta tillsammans med din rensnings och healing process under 30 dagar. Jag är med dig för att guida, coacha och hjälpa dig genom processen och kan stödja dig med andlig rådgivning under processen. 


Jag gör sessioner och program baserade på vad du personligen behöver och vill ha. Om du har ett speciellt önskemål eller fråga, maila mig på [email protected] med din frågeställning så kan jag skräddarsy en session eller ett program för dig. Vänligen märk mailet med "soul realignment" 


Soul Realignment läsningar KOMMER SNART

Spirit Guide Profile Reading

Life Lessons Reading

Chakra Analysis Session

Relationship Session

Life Situation Reading


Syftet med att göra en Soul Realignment läsning är att ta reda på din egen själs gudomliga natur. Vi hittar information baserat på din själs ursprung tillsammans med andra faktorer, hur du genom val har format din egen erfarenhet under många livstider och mycket mer. Informationen hjälper dig att uttrycka din egen gudomliga natur i ditt nuvarande liv. Läsningen ger dig förklaringar till varför du stöter på och upplever många av dina nuvarande omständigheter. All information som lämnas är till för dig för att förstå vad som händer i ditt liv och hur du med nya val kan läka gamla mönster och problem och gå vidare. Det handlar om att få och vara medveten. Skönheten i medvetandet är att vara uppmärksam. Vi måste vara medvetna så att vi kan göra de nya valen och se den förändring vi längtar efter. 

Min lärare Andrrea Hess har sagt: "Syftet med Soul Realignment är att omstrukturera den gudomliga själens blåkopia tillbaka till hur det var när själen skapades av sen gudomliga källan - tillbaka till sin status vid sitt ursprung."

När vi har tagit reda på vem du är på själsplan, samlat information om omständigheter och saker som kanske står i din väg, kommer vi att energimässigt rensa ditt Akashiska Arkiv från negativa influenser som har skapats genom dina livstider, din nuvarande livstid inberäknad, via dina val. Påverkan från andra kommer också att rensas. Vi interagerar med varandra hela tiden. Dessa influenser manifesteras i ditt nuvarande liv som blockeringar. Detta öppnar upp för dig att göra nya val och därför skifta dina upplevelser i detta liv från och med nu. Intentionen med detta arbete är att assistera DIG i ditt eget arbete med dig själv, så att du bättre kan anpassa dig till ditt gudomliga jag och skapa en underbar upplevelse som människa. Läsningen och arbetet med den är endast ett verktyg för att hjälpa dig att anpassa dig med din själ i din mänskliga kropp. Kom ihåg att din fysiska upplevelse inte är mindre än din andliga upplevelse. Alla dina inkarnationer och din själ är lika heliga.

Vad är det Akashiska Arkivet?

Det Akashiska Arkivet är den energimässiga "livets bok" och lagrar all information om oss som själar från det ögonblick vi skapades av det gudomliga, alla våra inkarnationer, alla val vi någonsin har gjort. Vi har alla vårt eget Akasha Arkiv och eftersom arkivet innehåller information, är det femdimensionellt. Akashiska Arkivet innehåller enormt mycket information och existerar i all tid och rum. Den mänskliga upplevelsen är tredimensionell, den fjärde dimensionen handlar om egot och den femte dimensionen handlar om dig som en andlig varelse. Alla dimensioner existerar samtidigt, men de är olika i vibration. Allt du tänker, säger och gör likväl som det som du har sagt, tänkt och gjort skapar en energi som är "inspelad" i ditt Akashiska Arkiv.