Angelplace On Earth

Soul Realignment, Reiki Healing, Änglakorts Läsningar, Andlig Coaching

Några tankar om healing

Jag har varit på den här andliga vägen under många år. Jag kan ärligt säga att när vi söker rätt hjälp, sänder ut vår önskan om hjälp och healing till universumoch gör vårt bästa för att följa guidningen vi får, så händer mirakler verkligen. Healing, utveckling och lärande är en konstant pågående process. 

Healing behöver ofta ta plats i olika lager och dimensioner. En healingprocess kan ta lång rid. Det kommer ner till vad som behöver healas, vad vi bär på inom oss från tidigare upplevelser och även andra livstider. När du påbörjar healingprocessen, kommer några saker att komma upp till dig och oftast är det saker du redan känner igen som kommer attuppenbaras först. Till exempel, dunkänner dig själv och de flesta av dina mönster och beteenden. Det du redan vet kommer att visas för dig. Detta ger dig möjligheten att arbeta dig igenom dessa saker. Då kommer du att känna dig befriad och tro att du är klar och att du lärt dig din läxa. Men det finns faktiskt många lager av healing som behöver ta plats. När du har fått igenom de första stegen så kommer det troligen djupare saker med samma tema. Detta triggar ofta känslor inom dig och du känner obehag. Ibland ilska, frustration och irritation. 

När något triggar känslor känder du obehag, det är ett tecken på att du inte har släppt den specifika saken. Det spelar ingen roll hur länge du har försökt jobba med den. Det är därför att det är så svårt att se dina egna mönster och veta var de kommer ifrån. Det behövs ibland hjälpföreningen någon som har stora healing förmågor. Någon som kan hjälpa dig att heala den verkliga roten till saken. Roten kan komma från ett tidigare liv eller många livstider. Den kan komma från din barndom när du var så lite att du inte har något medvetet minne.

När healing startar, är det oftast väldigt intensivt och du kommer att möta mycket som är kopplat till dina mönster och livslektioner. Det kan vara intensivt och kommer att känna dig låg i energin. Ge inte upp i det skedet. Saker kommer upp till ytan för att du skall få en möjlighet att agera och reagera på dem på ett annat sätt. 

Det är också verkligt vist att inte prata med alla om din healing och vad du mötet. Det är bra att låta några saker komma utbud ditt system och att prata om dem med bara ett fåtal. Kom ihåg att det du fokuserar på kommer att manifesteras. Du vill inte föda energier och problem som tar ner dig, sänker dig, och drar ner dina energier. Om du pratar mycket om och fokuserar på den negativa aspekten av det du vill heala, kommer du att fe mer energi till den negativa aspekten och få mer av den. Du blockerar healingprocessen genom att prata för mycket.

För varje gång du healar något healar du det i ett specifikt lager, så tills saken är heals i alla laget, i all tid, alla livstider, i alla dimensioner och i alla dina kroppar . . . Kommer saken, sakerna tillbaka till dig. Det är då du inte vill ge upp och sluta. 

En professionell healer kan verkligen hjälpa dig när du känner dig fast eller inte har någon idé om hur du skall gå vidare. Ett gott råd är att söka upp en healer utifrån rekommendation från andra som har träffat någon och fått hjälp. En bra heller säger inte till dig avd du skall göra. Det är din egen uppgift attgåmigenom healingprocessen. En bra healer hjälper dig att rensa, rena och göra roten till saken helt ren, låta sakerna manifesteras i ditt liv och låter dig gå igenom processen själv. Det är jätteviktigt eftersom själva healingprocessen inte är något du kan prata och tänka dig igenom. Du måste medverka för att kunna växa och utvecklas. Och du måste jobba dig igenom dina mönster under tiden som du har support från healern. 

Jag berättar detta utifrån min egen erfarenhet. Ibland fastnar vi och vi behöver hjälp att växa igenom och heala våta livslektioner. LYssna till din kropp och energierna som finns omkring dig.allt kan healas och mirakler kan uppstå. 

jag kan rekommendera dig att läsa Louise L Hay's book "You Can Heal Your Life" om kroppens symptom och vad de troliga orsakerna är.

Jag kan också rekommendera att skriva in dig på någon kurs om healing från Louise L Hay. Go to this page >>>

6 jun 2016