Angelplace On Earth

Soul Realignment, Reiki Healing, Änglakorts Läsningar, Andlig Coaching

Rise like a Phoenix

 photo tumblr_o1qwzzc70o1tsaf9zo1_500.gif

Det finns så mycket skönhet på den andliga vägen. Så många läror, så många tecken att följa, så mycket energi i rörelse. Eftersom vi står i mitten av våra egna liv och vi har denna önskan om att upptäcka och utveckla oss själva, är det lätt att fångas upp av alla de saker som händer runt omkring oss.

Jag kommer ihåg en period i mitt liv för ungefär 2 år sedan. Jag hade känt mig låg i energin en tid och saker verkade sitta fast runt omkring mig. När vi har de här perioderna av stillhet i våra liv kan det kännas konstigt därför att allt verkara bara stå still och sitta fast. Jag vet att jag hade önskat mig detta därför att alldeles innan denna irriterande stillhet hade mitt liv varit som en berg och dalbana.

Det är i stunder som den när energin börjar röra sig igen som jag brukade "flippa ur" därför att när saker börjar hända runt omkring dig, kommer du att uppleva alla de saker du älskar . . . och alla de saker du är så gräsligt trött på att du aldrig någonsin vill se dem i ditt liv igen.

Men i den stunden när du möter något du inte gillar, bara observera det, omfamna det och älska det som den situation/sak/händelse det är. Därför att när du verkligen tittar på det du inte gillar, när du verkligen ser det och accepterar det . . . Så ger du det ett erkännande och när du gör det, ger du upp motståndet. När du ger upp motståndet, kan du släppa det och veta att du fick den underbara möjligheten att göra ett helt nytt val om det du mötte.

Så många gånger, håller vi de saker vi uppfattar som dåliga eller negativa levande, helt enkelt för att vi slåss mot dem.

Så . . . Res dig som den vackra Phoenix du är . . .

"Ibland måste du dö en smula inuti, för att bli pånyttfödd och resa dig upp igen, som en starkare och visare version av dig själv"

22 aug 2017