Angelplace On Earth

Soul Realignment, Reiki Healing, Änglakorts Läsningar, Andlig Coaching

Öppna Dina Sinnen GRATIS Online kurs!

Välkommen till Academy for Inner Potential!

Upptäck din egen medialitet, GRATIS Online kurs ... Vår GRATIS kurs Öppna Dina Sinnen är första steget på din väg att utveckla dina egna mediala förmågor. Den här kursen är GRATIS och innehåller 3 lektioner. Inga förkunskaper behövs!

Vi ser fram emot att guida dig, hjälpa dig upptäcka och utveckla din andliga väg på ett säkert sätt. Läs mer ...

 

Academy for Inner Potential vänder sig till dig som har ett öppet sinne och intresse för andlig utveckling. Vi vill vara en mötesplats för dig som söker en djupare mening i tillvaron och vill träffa likasinnade. Hos oss kan du utvecklas för din egen skull, använda dina förmågor i ditt yrke eller kanske du på sikt vill verka som medium?

Vi erbjuder kurser, utbildningar och andra aktiviteter med hög kvalitet för ditt inre växande. Vårt förhållningssätt är att de flesta som är intresserade av andlighet och medial utveckling har något att utforska, även om alla vare sig vill eller kan utveckla mediumskap.

Att utforska den andliga världen är att påbörja resan i sitt eget inre och förmodligen den mest spännande resa som kan göra. Vi på Akademin sällar oss inte till någon särskild religion eller trosföreställning. Vi fokuserar på den mediala utvecklingen och uppmuntrar våra kursdeltagare och elever att finna sin egen livsåskådning.

Läs mer om oss och våra kurser ...

17 maj 2019