Angelplace On Earth

Soul Realignment, Reiki Healing, Änglakorts Läsningar, Andlig Coaching

Bön och meditation för att släppa/frigöra

Bön för att släppa

Jag förlåter alla kända eller okända människor, själar eller annat som någonsin sårat, skadat eller förbannat mig.

På samma gång ber jag om förlåtelse från alla kända eller okända människor, själar eller annat som jag har sårat, skadat eller förbannat. Jag kallar på lagen om förlåtelse med Guds nåd för alla situationer, omständigheter och händelser i mitt liv och i alla mina tidigare liv.

Jag kallar nu på den mäktiga Ärkeängeln Mikael att kapa alla mina gamla löften med sitt svärd så att jag är befriad från dem. I Guds namn och Ljuset, med Guds nåd, bestämmer jag härmed att alla mina löften, förbannelser, avtal, engagemang och implants gjorda av mig själv eller mot mig själv nu är upphävda och ändrade oavsett om de gjordes i detta liv, tidigare liv, parallella liv, alla universum eller i alla mina kroppar. Jag befaller de änglar som har tagit hand om dessa löften att frigöra sig själva från uppgiften.

JAG ÄR helt fri! (Repetera 3 gånger och det är klart)

 

Meditation för att släppa

Be din skyddsängel att komma till dig. Ta några djupa andetag. Andas ut och omge dig med rosa ljus.

Visualisera en plats där du tror att du varit när du gav ditt första löfte eller föreställ dig ett tempel. Se för ditt inre öga de människor som var närvarande när du gav löftet. Se dem som höll i ceremonin om det var någon. Se dig omkring i templet eller på den plats du är. Se alla människor som bevittnade ditt löfte. Om du har haft många tidigare liv kan det vara hundratals människor som fortfarande håller kvar ditt löfte med sina energier.

Ge ringen, eller vad det än var som symboliserar löftet, tillbaka till den person som gav den till dig. Om du har haft ett kyskhetsbälte eller en uniform, kåpa, tiggarskpål eller någon annan symbol, ge tillbaka det också.

Säg till personen som var ansvarig för ceremonin, personen/personerna du var bunden till och till alla dem som bevittnade ceremonin väldigt klart att du nu frigör dig från alla dina löften med allt som detta har inneburit. Låt dem applådera ditt beslut.

Tänd ett ljus som en symbol för din frihet. Tacka de änglar som stödde dina löften och säg till dem att de kan befria sig själva nu. Gå ut från templet och in i solljuset utanför. Visualisera att du firar ditt nya fria liv.

Öppna dina ögon och le. DU ÄR FRI!

30 nov 2015