Angelplace On Earth

Soul Realignment, Reiki Healing, Änglakorts Läsningar, Andlig Coaching

Konsultationer

Soul Realignment konsultationer är djupa, kraftfulla läsningar som hjälper dig att förstå din själs gudomliga natur, varför du upplever saker i livet på det sätt du gör, hur du kan återkoppla till ditt sanna väsen, hur du kan uttrycka din själ och börja göra de förändringar i livet som du längtar efter.

 

Läs mer om Soul Realignment® konsultationer

Läs mer om mig som en Soul Realignment Practitioner

 

Reiki Distans Healing

Ordet Reiki består av två japanska ord, rei och ki. Rei kan översättas till universell, vilket innebär allomfattande och det betyder också högre visdom, Gudsmedvetandet, den dolda styrkan, etc. Översättningen man väljer är beroende på trosuppfattning. Ki är livsenergin, som flödar genom allt levande; människor, djur och växter. Rei-ki är den livsenergin som bäst organiserar flödet av de underordnade formerna av livsenergi i sinnet och i kroppen.

Det är alltså en universell livsenergi som strömmar genom Reikiutövaren. Denne använder inte sin egen energi, utan är enbart en kanal för energin. Reikiutövaren behöver inte kunna ställa diagnos eller veta vad som behöver helas. Reiki har större visdom än vi.

Utdrag ur ”Reiki – Naturlig healing genom den Universella Livsenergin”

Änglakortsläsningar

Jag gör änglakortsläsningar om en specifik fråga, en angelägenhet du kanske har om finanser, romantik, arbete, hälsa och/eller annat. Om du önskar en skräddarsydd läsning för dig själv, kontakta mig så återkommer jag till dig med förslag på vad jag kan göra för dig.

Läs mer om änglakortsläsningar

Jag gör Tarot-och kortläsningar med andra kortlekar. Dessa kortlekar fokuserar djupare på den andliga vägen och är till stor hjälp för andlig utveckling. Du får en bättre förståelse för din personliga andliga utveckling.

Läs mer om andra kortläsningar