Angelplace On Earth

Soul Realignment, Reiki Healing, Änglakorts Läsningar, Andlig Coaching

Andlighet och livet

Min önskan är att sprida glädje, inspiration, tillförsikt och att hjälpa dig att utvecklas på din andliga väg. Änglarna älskar att ha roligt och de vill att vi njuter av våra liv och känner tacksamhet.

Under mitt liv har det funnits många olika erfarenheter, precis som för de flesta av oss. Jag har rest genom livet och upplevt nästan allt som går att genomgå.

Så länge jag kan minnas har jag har varit andlig och jag kommer ihåg att jag såg en andekvinna från den andra världen, liggandes i vår soffa i vardagsrummet. Jag var inte mycket äldre än 4-5 år. På den tiden var jag rädd för spöken och andar så jag sprang in till sovrummet och låste dörren. Min mamma sov i samma sovrum och jag gick inte ut förrän hon vaknade, flera timmar senare. Det här är ett av mina första möten med den andra sidan.

Jag hade flertalet möten efter denna erfarenhet men det var inte förrän år 2000 som jag verkligen kände behovet att börja min personliga andliga resa. Jag bodde i Grekland på den tiden, i ungefär 10 år. Jag hade många svårigheter i livet och jag kände behovet av att äntligen söka efter min personliga andliga livsväg. Under den tiden började Änglarna komma till mig och precis innan jag flyttade tillbaka till Sverige 2001 började min riktiga andliga resa.

Det är lustigt, när vi upplever saker som vi uppfattar som svåra. Då börjar vi sökandet efter svar och en riktig mening med livet. Det var inte lätt att flytta. Jag måste börja om från början med allt, någonstans att bo, ett jobb för att försörja mig själv och allt annat vi behöver. Men jag hade min nyfunna andlighet och jag fick mycket guidning. Inom 8 månader hade jag redan ett jobb och en lägenhet och jag guidades av mina andliga guider och hjälpare och änglarna varje dag. Jag har jobbat med många, många änglar, uppstigna mästare och guider.

Det finns många stora andliga lärare därute. Jag inspireras och har inspirerats av dem alla på något sätt, därför att jag tror att vi alla får delar av sanningen. Det betyder att vi behöver varandra för att utvecklas.

Under livet har jag jobbat mycket med mig själv och mina guider. Jag tror att det är väldigt viktigt att arbeta med sig själv, särskilt om man vill hjälpa andra med sitt andliga arbete. Man behöver vara en väldigt klar kanal så att man kan ge klar information till andra.

Idag är jag väldigt tacksam för alla hårda upplevelser och för all glädje i mitt liv därför att när allt går smidigt och lätt så lär vi oss inte, eller hur? Jag tror att vi behöver ändra vår perception och se saker precis som de kommer och går. Vi ser vår värld baserat på vad vi lärt oss, vår familjs värderingar, vår kulturs värderingar och allt vi tänker. Så, på den andliga vägen vill vi verkligen utvecklas. Vi behöver bryta ner vårt ego och rensa alla våra blockeringar så att vi kan lyssna på vårt hjärta, vår inre guidning och också ta emot klar guidning från alla dem som hjälper oss. Det är en ordentlig resa. Ibland, mitt i växande är det inte alltid så roligt. Men när du har tagit dig igenom lärdomarna, integrerat dem i ditt liv, kopplat av en stund, och ser tillbaka . . . . Då inser du att du verkligen har växt och lärt dig mycket. Då uppskattar du alla utmaningar och din egen speciella utveckling.

Allt kommer och går i cirklar och inget är någonsin konstant. Förändring är absolut normalt. Ingenting står någonsin stilla. Men det är verkligen värt varenda sak vi alla behöver gå igenom.

Så förstås, allt ovan är mina erfarenheter och delar av mitt liv, så ditt eget liv ser oftast lite annorlunda. Det är helt som det skall vara. Vi får all våra egna lärdomar och det vi behöver för att utveckla oss själva. Det är skönheten med den andliga livsvägen. Ingenting är någonsin detsamma för någon.

Ljus & Kärlek

Anne

9 nov 2015