Angelplace On Earth

Soul Realignment, Reiki Healing, Änglakorts Läsningar, Andlig Coaching

Andliga tecken & guidning

Vi är omgivna av tecken från universum, våra andliga guider och hjälpare, änglarna och de uppstigna mästarna. I verkligheten är allt tecken. Vi ser den verklighet som baserar sig på det vi tror, säger, känner och tänker. När vi ser udda händelser som plötsligt plötsligt uppenbarar sig framför oss är det oftast universum, våra andliga guider och hjälpare, änglarna och/eller de uppstigna mästarna som visar oss vägen. Vi kanske har önskat oss något väldigt intensivt eller så har vi bett om hjälp att få tecken på hur vi skall välja vid ett vägskäl. Allt har en betydelse. Dofter, färger, symboler, känslor, vad någon säger, musik, en speciell låt, en speciell smak.

Vi har många sinnen och möjligheter att ta emot andlig guidning och tecken. Vi kan se både fysiskt och med vårt inre öga. Vi kan höra både fysiskt och med vårt inre öra. Vi kan känna känslor både fysiskt i kroppen och psykiskt. Vi kan känna dofter både fysiskt och i vårt inre. Kroppen kan plötsligt kännas tung och seg eller lätt som en fjäril. Vi kan känna av energin omkring oss genom att t.ex plötsligt känna oss oattraktiva. Det är ofta ett tecken på att energin är tung och att energin tar ner oss istället för att lyfta oss.

Ett exempel från mitt eget liv

Jag var på ett museum nyligen med en vän, Medelhavsmuseet. Energin och stämningen kändes mycket speciell. Vi var båda lite trötta efter dagens arbete men efter en liten stund började energin och vibrationen sakta att höjas. De har väldigt speciella föremål på museet. Nästan allt härrör från antiken. Föremål som figurer av gudar, bruksföremål, statyer, mumier, stentavlor och mycket annat.

Jag har alltid haft ett speciellt förhållande med Grekland så för några månader sedan började jag googla på grekiska filosofer och poeter främst från antiken. Jag hittade Sappho, en kvinnlig grekisk poet, som avled cirka 570 f.Kr. Enligt sägnen kom hon från Lesbos, en ö i Grekland. Hon skrev kärlekspoesi och jag hade aldrig hört talas om henne förut. Jag kan tillägga att jag bott i Grekland under flera år och mina grekiska vänner, som inte är så bevandrade inom lyriken, känner inte till henne heller.

Så när vi vandrat runt i museet och tittade runt lite i museibutiken kände jag en stark dragning att leta efter en bok med poesi från Sappho. Jag läste på alla bokryggar som stod på hyllan och det tog en liten stund. Hittade inget direkt, men jag fastnade för en titel "Classical Love Poetry". Jag plockade ner boken från hyllan och stack in ett finger på måfå bland sidorna i boken. Hittade en gammal känd poet och när jag bläddrade ett par sidor till hittade jag plötsligt en dikt av Sappho. När jag får tecken och guidning och hittar något som berör mig på det här sättet är det otroligt upplyftande.

Jag slog igen boken och gick till min väninna för att visa vad jag hittat. Hon hade heller inte hört talas om Sappho tidigare. Jag stack återigen i ett finger på måfå i boken och hittade ytterligare en dikt av Sappho. Boken är innehåller ett axplock av många olika antika poeter och filosofer, så dikterna av Sappho är inte så många. Jag kan säga att jag blev verkligt upprymd. Jag fick detta som en "gåva" från mina andliga guider och hjälpare och änglarna. Ibland vill de bara hjälpa oss att höja vår energi och vibration eller så vill de bara visa med tydliga tecken att de är med oss. Då "hittar" vi plötsligt saker som vi önskat oss. Inget kan vara mer energihöjande än tecken och guidning som detta.

Lite om symboler, färger och nummer

När vi tolkar de färger, dofter, nummer, symboler och annat är det bra att meditera på och känna efter vad de olika färgerna, dofterna, numren, symbolerna och det andra betyder just för oss. Om du ser färgen rosa . . . vad tänker, känner, ser du då? Många av oss kopplar ihop rosa med romantik och kärlek. Om du ser en vindpinad tall som står ensam . . . vad tänker, känner, ser du då? Nummer är ofta kopplade till meddelanden från änglarna. Siffrorna kan stå för många olika saker och det finns mycket information på Internet om numrens betydelser. Ibland har siffror också en särskild koppling till oss själva. Det kan vara datumet på vår födelsedag, ett datum på en speciell årsdag, ett särskilt telefonnummer. När starka tecken dyker upp är det bra att titta på allt annat som sker runtomkring. Jag brukar. ofta se nummerkombinationer. Den första nummerkombinationen jag noterar brukar vara mycket iögonfallande och när jag tittar runt omkring brukar det komma många fler. När jag tolkar dem tillsammans kommer det oftast mycket tydliga budskap.

 

10 jun 2016