Angelplace On Earth

Soul Realignment, Reiki Healing, Änglakorts Läsningar, Andlig Coaching

Änglar, andliga guider och hjälpare

Har du känt närvaron av någon av alla dina hjälpare? Alla har änglar, andliga guider och hjälpare omkring sig. De visar sig för oss på många sätt. Du kan få en pirrande känsla av närvaro och du kan se tecken runt omkring dig. Det är väldigt vanligt att änglar t.ex. "strör" fjärdar omkring sig. Det har hänt mig många gånger. Då ser jag fjädrar överallt och på de mest udda ställen man kan tänka sig.

Andra tecken kan vara att du stöter på "hinder" när du vill göra något. Det kan verka som om du inte lyckas få till det du försöker göra. Datorn krånglar när du vill visa en speciell sida du aldrig haft problem att visa förut, du vil skriva ett mail och det kommer en helt annan text än den du tänkte skriva. Det här är ofta ett sätt för änglarna och dina andliga guider och hjälpare att försöka få din uppmärksamhet. Ju mer krångel eller hinder med något brukar vara deras sätt att visa dig att du är på fel spår. Du kan också få en känsla av att det ät motigt och tungt. Lyssna på de här tecknen.

När saker är lätta att göra, verkar flyta på utan minsta ansträngning och har en känsla av lätthet med sig brukar det vara hjälp med guidning också. Jag har lärt mig genom åren att följa de här tecknen. Ibland är de väldigt subtila men kommer gång på gång. Andra gånger är händelserna så "stora" att man inte kan missta sig på att det handlar om guidning.

Guidning kommer ofta genom våra sinnen och känslor. Innan man utvecklat sina mediala sinnen är det ofta väldigt subtilt. Våra mediala sinnen fungerar genom vetskap, seendet, hörseln, känslorna och betraktande.

Änglarna brukar gilla att viska i ditt öra. Det kan kännas som ett lock i örat, ett tryck, att det kliar eller ringer.

Mycket Ljus & Kärlek

Anne

26 maj 2016