Angelplace On Earth

Soul Realignment, Reiki Healing, Änglakorts Läsningar, Andlig Coaching

Thur – April 12th: Hur kan Soul Realignment hjälpa mig? …Plus dina samtal!

Var med radio värdar Sue Schumacher and Anne Anoulla‘s när de diskuterar: Hur kan Soul Realignment hjälpa mig? …och tar dina samtal för frågor och erbjuder Mini-Readings, för dem som ringer in, LIVE On-Air! Showen är på engelska. 

Var med oss på torsdag 5:e April 19:00 (Svensk tid) 10am Pacific Time (US) – 12pm Central – 1pm Eastern – 6pm London (UK)

Lyssna LIVE här

RING IN: +1 714-816-4628

Chatta med oss LIVE här: FACEBOOK CHAT POST

Skype till Showen GRATIS här: SKYPE IN

(Skype knappen kommer att synas på sidan du kommer till, efter det att showen startat, bredvid "Call In Number")

Här finns information om hur man kan lyssna på och ringa in till showen

Se tidskonverterare här

You're Invited To A Free Soul Realignment Webinar Training Event

Akashic Records: Manifesting Demystified

7 apr 2018